Un model de Fira de Col·leccionisme Playmobil nou arriba a Terrassa

Es farà el cap de setmana del 28 i 29 de maig al Recinte Firal de Terrassa. Jocs i tallers centraran l’atenció del públic infantil i familiar

La Torre
15 de maig del 2016
Cartell de la Fira de Col·leccionisme Playmobil a Terrassa
Cartell de la Fira de Col·leccionisme Playmobil a Terrassa
Després de fer parada a ciutats com Granollers, Olot, Tarragona, Figueres o Reus, el centre itinerant Esplay serà al Recinte Firal de Terrassa els dies 28 i 29 de maig. Els assistents podran gaudir d’una quinzena d'activitats basades en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil.

El Parxís dels Clowns, l'Oca, o els Escacs Medievals són alguns dels jocs a escala humana on les famílies es podran divertir. El joc té un paper molt important, tant en els aspectes psicològics com els pedagògics, per al desenvolupament de la personalitat i la integració social dels nens.

A partir d'aquest concepte i conscients que l'oferta lúdica avui dia és àmplia, Esplay proposa un nou model d'esbargiment en família que evoluciona el joc de taula tradicional cap a un format de grans dimensions on poden interactuar en un mateix entorn i de manera simultània un gran nombre d’infants amb els seus pares.

"Volem estimular que els pares juguin, comparteixin i experimentin amb els fills" explica Ignasi Puig, cofundador i CEO d'Esplay. Al Recinte Firal de Terrassa es podrà visitar la primera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil, un excel·lent punt de trobada per als fans d’aquesta marca, on podran triar, remenar i comprar tot tipus de figures, capses i peces de col·leccionisme. Un altre dels atractius de l’Esplay Terrassa seran una dotzena d’espectaculars diorames de temàtiques ben diverses com les pirates dels set mars, els grans dinosaures, les aventures de l’oest llunyà, la Roma i Cleopatra, l’evolució de l’home, l’última bandera de Napoleó, els homes del nord, les princeses i cavallers de l’Edat Mitjana, etc.

L’activitat comercial i lúdica es complementa amb una original galeria de figures Playmobil de gran format, amb les quals els visitants podran fer-se fotografies i selfies amb els personatges més emblemàtics de la històrica marca alemanya. Un altre dels punts d’interès de l’Esplay serà la mostra de food trucks amb una variada oferta de productes gastronòmics de qualitat per a tots els paladars. Per últim, tots els visitants a la Fira de Col·leccionisme Playmobil de Terrassa podran participar en un sorteig d’un lot de productes de la marca dels clicks valorat en 100 €. Esplay - Fira de col·leccionisme Playmobil - Lleure educatiu en família Dies: 28 i 29 de maig de 2016 Lloc: Recinte Firal de Terrassa Horari: de les 10 h a 20 h