I els candidats a Capgròs de l'any 2016 de Terrassa són...

El Casinet de l'Espardenya acaba de fer públics els noms dels finalistes

La Torre
13 de maig del 2016
Actualitzat a les 14:08h
Una festa del Capgròs a la plaça Vella
Una festa del Capgròs a la plaça Vella | L.T.

Després de diverses reunions secretes el Casinet de l'Espardenya ha decidit que 12 nous aspirants a Capgròs de l'any 2016. Hi ha gent del món del periodisme, venedors, músics i cantants, psicòlegs, dinamitzadors culturals, la Síndica de Greuges de Terrassa, actrius, antiquaris i responsables de protocol. El Casinet de l'Espardenya és una entitat secreta que, des del 1983, s'encarrega de proposar una llista de capdidats a Capgròs de l'Any. Des de l'any 2006, el Casinet de l'Espardenya anima els terrassencs a fer les seves pròpies propostes per a Capgròs de l'Any. 

Llista de Capdidats

Òscar Andreu: periodista/humorista radiofònic que triomfa a “La Competència” de RAC1. Cantant de “La banda municipal del Polo Norte”.
 
Manel Arnau: Venedor incansable de cigrons i llenties, i dinamitzador del Mercat de Sant Pere, on és l’ànima de totes les festes i saraus que hi pugui haver.
 
Marc Carbonell: Responsable de “La casa de les boines”, una botiga emblemàtica de Terrassa que compleix 130 anys.
 
Paca Clotet: Carismàtic bateria de Tons i Sons i dels mítics Kansaths però també escalador imparable. El coneixereu perquè sempre porta gorra. Fins i tot per dormir.
 
Esther Gago: Psicòloga, sexòloga, musa de “El Cortijo” i la meitat de l’ànima del Bartinis. Copresentadora de “La nit estèrica” a la Ràdio Municipal.
 
Mireia Gavaldà: Dinamitzadora imprescindible. Fa molts anys que aporta la seva energia a tota mena de mogudes ciutadanes.
 
Isabel Marquès: Síndica de Greuges que ha fet molt bona feina però la política és la política i, si l’haguessin deixat, segurament hauria pogut fer molt més.
 
Karla Ramos: Actriu i membre del grup “Improacatomba”. Va participar al programa “Improshow” de Tv3 i creadora del conegut espectacle “Musikoteràpia” a Factoria.
 
Marta Riu: Antiquària responsable del “1900 Bed and Breakfast Terrassa” decorat a l’estil modernista fins a l’últim detall. Activista cultural inesgotable.
 
Josep Solà: Cap de Protocol de l’Ajuntament i president de l’Associació Catalana de Protocol. És la simpatia personificada i va ser fundador del grup teatral Sink Singlot.
 
Josep Vallhonrat: Personatge inclassificable, patrimoni humanístic de la ciutat. Impulsor de Minyons, dels Diables, de la Pájara i de mil coses més.
 
Ivet Vidal: Cantant i exconcursant de “La Voz” de T5. Impecable telonera de Chenoa al concert de la Festa Major passada.
 
Per a públic escarni: La festa zombie: No cal que Terrassa sigui l’escenari de la trobada més friki de l’any. Si volen veure zombies que vagin al Congrés dels Diputats espanyol.