Ramon Clariana, reelegit president de la Federació de Veïns de Terrassa

L'assemblea de la FAVT va escollir els nous càrrecs de la junta

Assemblea de la FAVT
Assemblea de la FAVT | FAVT
La Torre
14 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:55h
Dimecres passat, al Centre Cívic President Macià, la nova junta de la FAVT va celebrar la seva primera reunió amb una important participació: la presència de 25 membres de diferents entitats veïnals i de Prou Barreres (entitat col·laboradora). De tots ells, setze eren representants de les divuit associacions veïnals federades que formen part de la mateixa junta.

Un dels punts de l'ordre del dia va ser la renovació de càrrecs per l'exercici 2016-2018. Després d'un profund debat, es votaren els diferents càrrecs, un per un (no en bloc) i, per majoria, la junta ha quedat constituïda de la següent forma:

President: Ramón Clariana de l'Avv. Poble Nou - Zona Esportiva
Vice presidenta 1a: Dolors Lledó de l'Avv. Les Carbonelles
Vice president 2a: Jose Luis Charles de l'Avv. Font de l'Espardenyera
Secretari: Josep Antoni Sanchez de l'Avv. Sant Pere Nord
Tresorer: Miguel Hidalgo de l'Avv. Can Palet

Un dels altres temes importants tractats durant la mateixa reunió, va ser la millora de la informació i la comunicació de l'entitat. Per assolir l'objectiu, s'aprovà ampliar la Comissió de Comunicació i per tant, millorar l'ús dels mitjans, les xarxes i els continguts generats. Aquest és un dels temes recollits al Pla de Treball (aprovat en l'assemblea del passat 30 d'abril).

Entre altres intervencions, cal destacar la intervenció de Jaume Avalos (president de l'Avv. Sant Pere Nord), exposant temes d'importància al seu barri, com la campanya de la FAVT #TerrassaNeta o la llarga espera al barri, d'un equipament assistencial, que ja fa molts anys la Generalitat hauria d'haver construït i demana suport de la FAVT perquè és un tema d'incidència a la ciutat.

La junta de la FAVT agraeix tant les aportacions de l'Avv. Sant Pere Nord, com la cessió de la seu per la realització de tan nombrosa reunió.