Detenen un home a Terrassa amb ordre de cerca d'un jutjat de Barcelona

Una patrulla de la Policia Municipal va aturar el vehicle amb tres ocupants dins

La Torre
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:11h
Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va aturar un vehicle aquest dijous a la matinada al carrer de Periodista Grané de Terrassa. Segons els agents, els tres ocupants del turisme tenien una actitud sospitosa. Dues unitats més van desplaçar-se fins al lloc com a suport. 

En comprovar les dades dels ocupants pel SIP, a un d'ells li constava una ordre de recerca, personació i detenció del jutjat penal número 27 de Barcelona. Per aquest motiu, els agents van decidir avisa als Mossos d'Esquadra. 

Els agents van escorcollar els ocupants i el vehicle i no van trobar cap objecte sospitós. El conductor del vehicle però va ser traslladat a prefectura per efectuar-li la prova del drogotest. El resultat va ser negatiu.

Pel que fa al tercer individu implicat, el procés d'identificació va ser més complicat ja que portava només un resguard sense fotografia i en no massa bon estat. Finalment, a prefectura va ser identificat i li constaven catorze antecedents per delictes contra les persones i el patrimoni, però no tenia res pendent. 

Un cop realitzats tots els tràmits pertinents, el conductor i l'acompanyant van poder marxar mentre que el tercer individu va ser detingut pel requeriment pendent.