«Lampedusa» porta el drama dels refugiats a l'Ateneu Candela

L'obra teatral de la companyia Punt i Seguit es podrà veure aquest cap de setmana

La Torre
13 de maig del 2016
Aquest dissabte, a les deu de la nit, i diumenge, a les set de la tarda, dins del Cicle de Teatre i Contes per adults de l'Ateneu Candela tindrà lloc la representació de Lampedusa, a càrrec de la companyia Punt i Seguit. L'aforament és limitat i de taquilla inversa.

Lampedusa tracta una problemàtica ben present a Europa: la immigració que arriba a través de la Mediterrània. Un mar que s’està convertint en un cementiri. L’Stefano i la seva família són pescadors. Des de sempre han viscut de les costes que voregen Lampedusa però ara ja no es pot viure només del peix i l’Stefano s’haurà de buscar la vida. A Leeds (Gran Bretanya), la Denise, filla d’una immigrant espanyola, es guanya el sou cobrant deutes a petits morosos. Conèixer-se, els canviarà la vida a tots dos.

Punt i Seguit, companyia de teatre emergent de Terrassa i dirigida per al crític teatral de La Torre Eloi Falguera, tria aquest text d'Anders Lustgarten per reflexionar sobre els estereotips creats entorn la immigració, fruit de la desconeixença. L'obra mostra la integració a través de les experiències personals d'uns ciutadans interpretats per terrassencs de vella fornada i nouvinguts.