WhatsApp salta definitivament del mòbil a l'ordinador

La companyia de comunicació instantània treu al mercat una aplicació nativa per a Windows i Mac OS

Redacció
11 de maig del 2016
990_1414746767whats
990_1414746767whats | Europa Press
L'aplicació de missatgeria instantània WhatApp ha fet el salt, definitivament, a l'ordinador. Segons ha informat la mateixa companyia a través d'un comunicat, ja ha llançat una aplicació nativa per a Windows i Mac OS. 

Tal com han anunciat, es tracta d'una “nova manera” de mantenir la comunicació “en qualsevol moment i en qualsevol lloc” utilitzant el telèfon o l'ordinador. Això aporta, segons han destacat, una major “comoditat”, ja que l'aplicació és una extensió del telèfon mòbil a l'ordinador. 

El seu funcionament es basa en WhatsApp Web, però millorant molts dels seus aspectes. En aquest sentit, permet portar a terme accions que no estaven disponibles, per exemple, a Safari, així com gravar missatges de veu, utilitzar la càmera de l'ordinador per fer fotografies, o accedir a documents o vídeos emmagatzemats, per tal de poder-los enviar. 

Per a la seva descàrrega, s'ha d'entrar a la pàgina de WhatsApp i triar l'opció MAC o Windows. La primera, però, encara no està disponible a l'App Store. Per altra banda, també és necessari tenir l'última versió de l'aplicació al telèfon. Una vegada descarregat l'arxiu i havent-lo executat, l'aplicació demanarà obrir el WhatsApp des del mòbil i per poder escanejar el codi QR que sincronitza l'activitat de l'smartphone amb l'app.