La Mitja Marató de Terrassa es mulla per l'esclerosi múltiple

El Circuit de Catalunya acull la prova destinada a la recaptació de fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia neurològica crònica

La Torre
20 de maig del 2016
El diumenge 22 de maig de 2016 el Circuit de Barcelona-Catalunya torna a convertir-se en l’escenari de la XVI edició de la cursa solidaria “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, que en aquesta edició comptarà amb novetats com la incorporació de curses de bicicletes.

La jornada està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

L’esclerosi múltiple és la segona causa de discapacitat neurològica en persones entre 20 i 40 anys. Es calcula que a l’Estat espanyol hi ha 46.000 persones que pateixen esclerosi múltiple, 7.000 a Catalunya.

L’objectiu dels organitzadors és superar la participació de la darrera campanya. Es preveu que més de 2.000 corredors/res participin en les diferents curses programades sobre l’asfalt del Circuit de Barcelona-Catalunya. També s’espera comptar amb una important presencia de persones que es desplaçaran a les instal·lacions del Circuit, l’any passat va ser unes 8.000 persones, per gaudir d’una jornada esportiva, familiar, lúdica i, el més important, solidaria.

El Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple és una jornada tant esportiva com festiva i familiar. Al llarg del matí hi han programades diferents activitats lúdiques. La participació a les diferents curses atlètiques és apta per tots els públics, permet participar-hi a petits i grans amb distàncies diferents o tots junts. L’import de les inscripcions es destina a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

El preu de les inscripcions és de 12 euros adults i 6 infants i es poden tramitar fins les 19 hores del 18 de maig a traves de la web: www.mitjaterrassa.org