VÍDEO «Cap nen sense bigoti» espera recollir 800.000 litres de llet

La campanya solidària impulsada per Obra Social de la Caixa i el Banc dels Aliments inicia la segona edició

Redacció
10 de maig del 2016
Un dels protagonistes de la campanya solidària
Un dels protagonistes de la campanya solidària | YouTube

A Catalunya hi ha més de 235.000 persones ateses pels bancs dels aliments, 41.000 dels quals són nens d'entre un i 16 anys, que tenen dificultats per accedir a productes bàsics com la llet. Per aquest motiu l'Obra Social de la Caixa i el Banc dels Aliments han iniciat la segona edició de la campanya "Cap nen sense bigoti", que preveu recollir 800.000 litres de llet per aquests centenars de milers de famílies.

La llet és un dels productes més sol·licitats per les entitats socials que atenen els col·lectius en risc d'exclusió. L'any passat, els bancs dels aliments van distribuir 4,39 milions de litres de llet, però encara no s'aconsegueix cobrir la demanda existent.

Tothom qui estigui interessat en aquesta causa podrà col·laborar-hi portant brics de llet a qualsevol oficina de CaixaBank, als centres CaixaForum, a CosmoCaixa, al Palau Macaya i als centres de gent gran de l'Obra Social "la Caixa". A més, i fins al 15 de juliol també es podran fer donatius econòmics a través de la seva pàgina web i aplicacions de l'entitat, segons indiquen.

Tota la recaptació que es faci en la gran recollida de llet, es destinarà íntegrament als Bancs dels Aliments locals, de manera que els donatius serviran per ajudar els infants de l'entorn més proper al col·laborador. A més, per cada 10 litres de llet que es recullin, l'Obra Social "la Caixa" donarà un litre de llet addicional fins a un màxim de 100.000 litres.