Setmana solidària a l'escola Joan XXIII de Terrassa

El centre vol reafirmar i consolidar els valors que "han marcat i distingit tant al barri com a l'escola des dels seus orígens"

La Torre
10 de maig del 2016
Del 9 al 12 de maig, l'escola Joan XXIII celebra la Setmana Solidària. L’objectiu que enguany s'han proposat és contribuir en "sensibilitzar el nostre alumnat sobre el valor de la solidaritat vers els altres". Així, pretenen reafirmar i consolidar els valors que "han marcat i distingit tant al barri com a l’escola des dels seus orígens".

Per això, la direcció ha preparat diverses activitats solidàries que es duran a terme al llarg d'aquesta setmana. Així doncs, hi haurà la projecció de la pel·lícula Camí a l’escola, lectures i vídeos solidaris. A més, de xerrades sobre la dedicació desinteressada d'El Padre Alejandro (fundador de l’Escola) i de Ferran Sans (exprofessor del centre).

Finalment, els alumnes també poden participar en el rebost solidari en col·laboració amb Càritas aportant aliments o bé fent una aportació econòmica voluntària i solidària amb l’École Kalasans de Sam-Sam al Senegal (ONG Amics d’en Ferran).