Júlia Ortiz, del CN Terrassa, primera en categoria sub’23 en el Triatló Olímpic

Yazmin del Mar Sanchis queda cinquena en categoria júnior en el X Triatló de Sitges

11 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:04h
La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Júlia Ortiz va vèncer en categoria sub’23 el Triatló Olímpic Tuna Race de L’Ametlla de Mar que va disputar-se dissabte. Com en el cas del Triatló de Sitges, degut a l’estat del mar, es va suspendre el segment de natació, de manera que la prova es va convertir en un duatló de 10 quilòmetres de cursa a peu, 40 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals més de cursa a peu.

Ortiz va aturar el crono en 2h27’28”, en una cursa que va dominar Ada Fàbrega, que va establir un registre d’1h56’05”. El club va comptar amb un representant en categoria masculina, Eduard Gallardo, que va finalitzar en un meritori desè lloc amb 1h50’06”. El guanyador va ser Marc Marín amb una marca d’1h43’44”.

X Triatló de Sitges amb participació egarenca

La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Yazmin del Mar Sanchis va finalitzar en cinquè lloc en categoria júnior en el X Triatló de Sitges que va disputar-se diumenge. A causa de l’estat del mar, es va suspendre el segment de natació, de manera que la prova es va convertir en un duatló de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres finals més de cursa a peu.

Sanchis va aturar el crono en 1h16’26”, en una prova que va vèncer Txell Jarque (Absolut Sport) amb un temps d’1h05’43”. La marca assolida per Sanchis la va situar en el 37è lloc d’una classificació general femenina que va encapçalar Laura Gómez (CN Sabadell), amb un temps d’1h03’24”.

Així mateix, cal destacar que Marc Nieto va ser cinquè en categoria cadet amb un registre d’1h01’53”, marca que el va situar en 74a plaça de la general masculina, liderada per Albert Parreño (Fasttriatlón), amb 54’19”. El club va presentar dos triatletes més en aquesta prova, les posicions i temps dels quals van ser els següents: