La Torre sorteja entrades per veure a Amics de les Arts Terrassa Aula Brecht

per La Torre, 10 de maig de 2016 a les 12:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte tindrà lloc la representació d'Aula Brecht a les 21.45h a la Sala d'Actes d'Amics de les Arts dins la programació del FemSala. Després de l'èxit de l'obra que es va representar a la Sala Maria Plans la temporada passada, torna a pujar en un escenari de la nostra ciutat. La Torre sorteja una entrada doble per veure l'espectacle dirigit per Carles Grau i interpretat per Òscar Intente.  

L'obra és una mescla de literatura, teatre i didàctica amb un contingut antidogmàtic i de crítica social i moments poètics i d'humor. El camaleònic Òscar Intente ens acosta la figura i obra de l’autor alemany, els textos del qual busquen que l'espectador mantingui una actitud crítica que li permeti comprendre les realitats ocultes i que l'impulsi a prendre decisions per aconseguir un món més just i habitable.


L'espectacle és una nova versió del que amb el mateix nom i amb Feliu Formosa com a actor es va estrenar fa uns anys, i del que se'n van ser més de setanta representacions en locals no convencionals i també en teatres.Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.

- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 9 hores. 
- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Arxivat a:
SORTEIG d'entrades
Participació