Euro Hockey League, un espectacular format amb l'Àtlètic Terrassa ja a punt

El 14 de Maig tindrà lloc al mateix estadi Pau Negre un partit d’especial hockey entre seleccions de Barcelona i Terrassa

La Torre
09 de maig del 2016
Amb l'objectiu de millorar el desenvolupament del hockey de clubs a nivell internacional, es va crear durant la temporada 2007/08 l'Euro Hockey League (EHL), un nou i espectacular format de competició que substitueix l'antiga Copa d'Europa de Clubs. A Europa, el hockey a nivell de clubs està molt present en el cor dels participants i és la base de l'esport en tots els sentits.

L'Euro Hockey League es proposa promoure i reforçar la situació del hockey de clubs amb la creació de noves oportunitats perquè els grans clubs europeus puguin jugar entre si en un escenari internacional i donant a l’esport de club més exposició als mitjans, més espectadors, més cobertura de TV d’alta qualitat i d’una plataforma més amplia de comunicació i màrqueting.

L'Euro Hockey League a més es pot considerar com un bon laboratori de proves per al continu desenvolupament del hockey, doncs en el transcurs de la seva curta història, ja ha introduït varies normes que després han estat aprovades tant per la Federació Internacional de Hockey com per part de jugadors, equips i federacions a nivell internacional.

La competició actual passar per una sèrie de competicions al llarg de l’any que van permetent la classificació dels equips cap a les següents fases i fins arribar a la fase final o Final4 que es desenvoluparà a Barcelona en l’edició del 2016 En aquesta edició, la competició comptarà amb la presència de l'equip local de l’Atlètic de Terrassa, amb els representant holandesos del Amsterdam AH&BC i SV Kampong i del alemany Harvestehuder THC.

En aquesta 1a Fase de l’EHL hi participaran uns 200 jugadors de màxim nivell europeu i per fer possible l’organització d’aquest esdeveniment esportiu està prevista la col·laboració d’una cinquantena de voluntaris i es preveu l’assistència d’uns 2.000 espectadors.

El dissabte, dia 14 de Maig, abans de l’inici de la competició de la Final4 tindrà lloc al mateix estadi Pau Negre un partit d’especial hockey entre les combinats de les seleccions de Barcelona i Terrassa. El partit es jugarà de 9.30h a 10.30h, per tal de fer coincidir la seva finalització amb el primer partit de la Final4.

CALENDARI:
DISSABTE 14 DE MAIG 12:00 hrs Harvestehuder THC – Amsterdam AH&BC
14:00 hrs ATLÈTIC TERRASSA- SV Kampong
DIUMENGE 15 DE MAIG 11:30 hrs
FINAL 3-4 14:00 hrs FINAL 1-2