Afro Blue busca mecenes per publicar el disc «La Traça infinita»

El grup enceta una campanya a Verkami per editar el seu cinquè àlbum

La banda Afro Blue es prepara pel cinquè disc
La banda Afro Blue es prepara pel cinquè disc
La Torre
08 de maig del 2016
Actualitzat el 07 de juliol a les 12:38h

La banda Afro Blue es prepara pel cinquè disc


El quintet de latin jazz & groove Afro Blue estan a punt de treure al mercat el que serà el cinquè disc de la seva ja extensa carrera, i tornen amb més força que mai. Disset anys són els que porta aquesta formació rodant pels escenaris. Amb l'àlbum La traça infinita, la banda de Terrassa i Vacarisses enceten una nova etapa.

Per a la consecució d'aquest projecte, Afro Blue han iniciat en aquesta ocasió una campanya de micro mecenatge a la plataforma Verkami, amb el nom de projecte Afro Blue, volem fer el cinquè disc! Ens ajudeu? Encara resta obert el període per aportar un donatiu i contribuir a pagar els costos de la publicació del disc.

El cd constarà de set peces, quatre composades pel pianista Xavier Algans i dues pel baixista Pepo Domènech. La setena peça és una versió arranjada també pel Xavier Algans del la conegudíssima cançó dels Bee Gees How deep is your love.

És en aquest disc on per primera vegada, la pràctica totalitat són composicions pròpies.
D'altra banda, cal destacar la incorporació del saxofonista Gabriel Amargant en substitució d'en Guim Garcia.

El disc es va enregistrar al mes de febrer a l'Auditori Pau Casals d'El Vendrell, sota la batuta de l'enginyer David Casamitjana i ara mateix es troba en el procés de mescla. I serà editat pel segell Quadrant Produccions. Està previst que surti a la venda el proper mes de juny.

Afro Blue són Gabriel Amargant al saxo alt, Xavier Figuerola al saxo tenor, Xavier Algans al piano, Pepo Domènech al baix i Ricard Grau a la bateria.