La Torre sorteja entrades pel Ballet Nacional de Marsella a Terrassa

Actuació del ballet de Marsella al Centre Cultural de Terrassa
Actuació del ballet de Marsella al Centre Cultural de Terrassa | CCT
La Torre
08 de maig del 2016
Actualitzat el 12 de maig a les 15:29h
La Torre sorteja una entrada doble per veure el Ballet Nacional de Marsella aquest dissabte, dia 14, a les vuit del vespre al Centre Cultural de Terrassa. 

Com un ballet clàssic pot convertir-se en un camp de joc, o millor, en un camp de batalla, on l’individu i el grup es troben? Aquesta pregunta és un tema comú en l’obra dels directors i coreògrafs del Ballet Nacional de Marsella, Emio Greco i Pieter Scholten que, des de que es van conèixer, han estat qüestionant continuament els límits de la dansa clàssica.


Lliurement inspirat en l’obra literària d’Elias Canetti, ‘Massa i poder’,  Greco i Scholten creen una peça de 21 ballarins a l’escenari, un grup en el qual la potència de cada cos és promogut per millorar el potencial del conjunt.

Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 9 hores. 
- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected] .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.