El cens electoral de Terrassa del 26-J es pot consultar

Es podrà fer de forma presencial, per telèfon o per Internet durant una setmana

La Torre
06 de maig del 2016
Actualitzat el 10 de maig a les 19:55h
L’Ajuntament de Terrassa publicarà el proper dilluns, 9 de maig, les llistes del cens electoral per a les eleccions espanyolesdel 26 de juny. El cens es podrà consultar fins al dilluns següent, 16 de maig, a les oficines centrals de l’Ajuntament (raval de Montserrat i plaça Didó), de manera presencial, individualitzada i a través de l’ordinador per tal de garantir el dret a la confidencialitat.

Les persones que prefereixin no desplaçar-se a l’Ajuntament poden fer també la consulta a través del servei telefònic d’informació 010 o del web municipal (concretament, a l’adreça http://www.terrassa.cat/consulta_cens).

En aquest mateix web es podrà trobar tota la informació relacionada amb les eleccions: dades dels comicis, col·legis electorals, resultats anteriors, enllaços relacionats, etc. En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini, és a dir, del 9 al 16 de maig, ambdós inclosos.

Un cop s’hagin resolt les reclamacions per part de l’Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions generals. L’Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomana especialment a les persones que podran votar per primera vegada i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades.