Mina Terrassa entrega 4.500 taps solidaris a l'Associació Sanfilippo

La Torre
11 de maig del 2016
Actualitzat el 14 de maig a les 20:13h
Mina Terrassa entrega 4.500 taps solidaris a representants de l'Associació Sanfilippo
Mina Terrassa entrega 4.500 taps solidaris a representants de l'Associació Sanfilippo | Mina

Jordi Salvador i Sebastián Morales, membres de Mina, Aigües de Terrassa, acompanyats pel director general Josep Lluís Armenter, van lliurar a Belen Zafra i Paqui Esteban, respectivament presidenta i voluntària de l’Associació Sanfilippo, els taps solidaris que s’han recollit, per segona vegada a la companyia (20 bosses amb 4.500 taps).

La  seguirà en el temps i ha estat a iniciativa del personal de la companyia. A més a més dels habituals de les ampolles i altres envasos, s’hi afegeix un petit component d’un sol ús dels comptadors que instal·la Mina, Aigües de Terrassa i que abans es portaven a un abocador autoritzat.

L’Associació Sanfilippo treballa per reivindicar i promocionar la investigació d’aquesta deficiència que ocasiona al infants que la pateixen una degeneració greu del sistema nerviós central i deteriorament de les habilitats socials i d’adaptació i que, avui per avui, no té cura. Forma part de les aproximadament 8.000 malalties “rares” i s’estima que afecta a una setantena de nens i nenes de l’Estat.