El cicle «Socialistes de Terrassa al dia» es repetirà però amb un nou format

El PSC valora positivament les trobades que els regidors han realitzat en diferents equipaments i entitats

La Torre
06 de maig del 2016
L’agrupació local del PSC a Terrassa valora molt positivament el cicle Socialistes de Terrassa al dia, títol sota el qual s’han organitzat un total de vuit trobades entre els regidors i regidores el PSC i la ciutadania.

Les reunions s’han organitzat en equipaments municipals, culturals i també en locals de restauració dels diferents districtes de la ciutat, amb l’objectiu de donar cobertura a tots els barris de Terrassa. En cada sessió, el regidor/a en qüestió s’ha posat a disposició dels assistents, que de manera distesa han pogut plantejar-li preguntes, preocupacions i idees per millorar Terrassa.

En cada cas, el responsable polític ha pres bona nota de totes les qüestions plantejades i n’ha fet un retorn a les persones que han pres part de les reunions. Amb aquesta iniciativa, el PSC vol potenciar la participació dels ciutadans i ciutadanes en la vida política de Terrassa, a més d’afavorir la transparència i la proximitat.

Durant les reunions, els regidors i regidores socialistes han pogut explicar com treballa i quines accions es desenvolupen a la ciutat des de les àrees de les quals són respectivament responsables. D’aquesta manera, la gestió de govern s’apropa a la ciutadania.

Tot i que la valoració general és bona, l’agrupació del PSC de Terrassa vol millorar les dades de participació d’aquest cicle de cara a les properes edicions. Per aquest motiu i tal com va anunciar Xavier Cardona, secretari d’Organització del PSC a la ciutat en la darrera assemblea de l’agrupació, la iniciativa es repetirà però amb un nou format que buscarà incrementar la proximitat amb el territori i fer més fàcil la participació de la ciutadania.