La pluja no aigualeix l'esperit de la Fira Modernista de Terrassa

Alguns dels actes d'aquest diumenge s'han hagut de resituar en d'altres espais coberts per culpa del mal temps però la majoria d'actes de la fira han resistit les inclemències gràcies a la voluntat dels participants i dels assistents

La Torre
08 de maig del 2016
Actualitzat el 09 de maig a les 10:03h
La pluja ha obligat a traslladar alguns actes d'aquest diumenge
La pluja ha obligat a traslladar alguns actes d'aquest diumenge | Foto: Cristóbal Castro

La Fira Modernista de Terrassa no s'ha aturat malgrat el temps. La pluja no ha impedit aquest diumenge que els egarencs poguessin gaudir de la majoria d'actes, si bé molts han hagut de ser reubicats a d'altres llocs que estiguessin coberts.

Així, les les fires ubicades al Raval, al Parc de Sant Jordi i a la Rambla han restat obertes mentre que per exemple, la desfilada de moda modernista s'ha traslladat a l'Ajuntament o el ball de plaça s'ha mogut al local dels Minyons. També s'ha pogut gaudir de l'exposició i desfilada de vehicles antics tot i la pluja persistent.

No s'han hagut realitzar però el ball de gitanes i la ballada dels gegantons. No obstant, el balanç de la fira és prou positiu ja que la ciutat i els egarencs s'han tornat a bolcar en una festa única que omple de vida els carrers i que és molt agraïda per tothom.
 

Última hora de la Fira Modernista

Notícies i galeries de fotos publicades de la Fira Modernista de Terrassa