Dos anys de presó per agredir i insultar un homosexual a Terrassa

El jutge també condemna l'acusat a pagar una indemnització de 2.300 euros a la víctima pels fets que van tenir lloc l'any 2010 al parc del Nord

ACN
05 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:59h
Aquest dijous s'ha donat a conèixer a Terrassa la resolució del judici -iniciat el 2011- contra un home per agredir i insultar en dues ocasions a un altre home per la seva condició d'homosexual. El jutjat l'ha condemnat a un total de dos anys de presó i a pagar 2.330 euros de multa i indemnització i l'imputa dos delictes contra la integritat moral, dues faltes de lesions, una falta de furt i un delicte d'obstrucció a la justícia. 

Així mateix, un cop presentada la denúncia, l'acusat el va amenaçar de mort. En el judici, el presumpte agressor va negar les agressions i va assegurar que havia estat l'altre individu el que l'havia agredit però el jutge ha donat més credibilitat la versió de l'agredit i no a la versió autoexculpatòria de l'acusat.

La primera agressió va tenir lloc a les 3 de la matinada del 27 de juny de 2010 al parc del Nord de Terrassa, i l'acusat va robar la cartera i el telèfon mòbil a la víctima. Així mateix, el va insultar dient-li "maricón" i "merda" i va cridar que tots els homosexuals eren uns "sidosos" i els haurien de "separar" de la resta de la societat. L'agressió va venir després, quan va colpejar-lo amb la sivella del seu cinturó provocant-li diverses contusions.

La segona agressió es va produir la matinada del 16 de juliol del 2010, poques setmanes després, al mateix parc. En aquest cas l'agressor va donar directament un cop de puny a la cara de la víctima, el va fer caure a terra i li va donar una puntada de peu al costat, mentre li cridava que era un "cagat, un sidós i un maricón de merda". Com a conseqüència, la víctima va patir lesions a la barbeta, l'orella, el colze i el genoll de la víctima.