Sílvia Requena farà les primàries contra Homs per liderar CDC el 26-J

L'egarenca va ser la número 2 de Democràcia i Llibertat al Senat per Barcelona i és presidenta de la sectorial d'Igualtat

ACN
05 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:49h
Sílvia Requena es presentarà a les primàries contra Francesc Homs per ser el cap de llista de CDC en les eleccions del 26-J, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat a l'ACN fonts coneixedores. Requena va ser la número 2 de Democràcia i Llibertat al Senat per Barcelona i és presidenta de la sectorial d'Igualtat i Drets Civils de Convergència des del 2012.

L'egarenca és advocada i sòcia fundadora de Requena Bufet d'Advocats i professora d'Ètica Jurídica a la Universitat Internacional de Catalunya. En alguns cercles se la considera propera a l'exconseller de Justícia Germà Gordó, tot i que també forma part del nou grup intern de CDC Generació Llibertat. Requena va ser secretària de CiU Terrassa en el mandat 1991-1995.

Els aspirants a cap de llista hauran de comunicar les seves intencions entre el 4 i el 13 de maig. Hauran de presentar la sol·licitud a la seu nacional acompanyada d'un mínim de 175 signatures per avalar la candidatura. Tindran dret a vot només els militants i podrà presentar-se qualsevol dels candidats que hagi estat escollit per les ternes convocades a cada agrupació o sectorial.