117 jugadors participen en el torneig Pitch&Putt de Prodis Terrassa

La Torre
04 de maig del 2016
Guanyadors del torneig de golf benèfic
Guanyadors del torneig de golf benèfic | Foto: Prodis

Els dies 29, 30 i 1 de maig hem celebrat el IX Pitch & Putt Prodis campionat benèfic, un torneig de Pitch&Putt en la Modalitat Stableford Individual i una participació de 117 jugadors. Prodis - Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca, com fa cada any van organitzar conjuntament aquest campionat on els beneficis han anat íntegrament a aquestes persones.

Els guanyadors d’aquesta edició varen ser:

El guanyador Scratch amb 37 punts bruts i fent un sota el par del camp va ser Gonzalo Garcia de la Calle Monegal.

En la categoria hándicap inferior masculí el guanyador va ser David Camprubi Arcas amb 43 punts net i el segon classificat Jose Antonio Navarro Vazquez amb 42 punts net.

En categoria handicap superior va guanyar Luis Carles Balcazar amb 44 punts net i el segon classificat Michael Soria Vera amb 41 punts net.

A la categoria femenina les guanyadores varen ser:

En handicap inferior, Alicia Noguer Figuerol amb 33 punts net seguida de Luisa Cuadros Carretero amb 32 punts net.

En handicap superior Julia Dominguez Ramos va ser la guanyadora amb 36 punts net seguida de Assumpta Casañas Artigas amb 33 punts net.

Ja per últim les categories infantil i sènior van guanyar Albert Panella Dominguez amb 37 punts net i Alberto Gorriz Quevedo amb 38 punts net respectivament.

El diumenge a la tarda, una vegada finalitzat el campionat, es va procedir a l'entrega de premis i sorteig de regals on molts dels participants es van endur algun dels obsequis cedits pels establiments de la ciutat i comarca.