L'escola Crespinell de Terrassa guanya el Premi Ensenyament 2016

El projecte del centre escolar egarenc conjuntament amb l'escola Lanaspa i l'Ins Montserrat Roig és reconegut per la Fundació Cercle d'Economia i l'Obra Social la Caixa

La Torre
02 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:13h
Aquest dilluns, l'auditori del CaixaForum ha acollit l'acte de lliurament del Premi Ensenyament 2016 impulsat per la Fundació Cercle d’Economia i l’Obra Social “la Caixa”. Enguany és la novena edició.

El guanyador ha estat l'Escola d'educació especial Crespinell, de Terrassa, que s'ha imposat a la resta de finalistes -entre els quals hi havia l'institut-escola Les Vinyes de Castellbisbal, gràcies al seu projecte integrador i col·laboratiu amb l'escola Lanaspa i l'institut Montserrat Roig de Terrassa.

Aquest premi va destinat a fomentar especialment l'esforç dels mestres, professors i centres educatius que busquen i afavoreixen la generació del talent. El jurat ja va assegurar que l'elecció dels finalistes havia estat complicada gràcies a "l'alt nivell dels projectes presentats i la gran qualitat". Finalment però, l'escola Crespinell ha estat la reconeguda amb aquest prestigiós premi.