El Campus de Terrassa per a persones amb capacitats diverses, en marxa

15 infants i joves podran familiaritzar-se amb la pràctica de l’esport adaptat en un medi natural

La Torre
02 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:24h
Avui comença el període d’inscripció al Campus d’estiu per a persones amb capacitats diverses que organitza, un any més, l’Ajuntament de Terrassa, a través del servei d’Esports. El Consistori compta un any més amb la col·laboració del Club Egara (carrer Jacint Badiella, 5), que per setè any consecutiu cedeix l’ús de les seves instal·lacions per a aquesta activitat, i de l’obra social “La Caixa”, que enguany ha incrementat la seva aportació econòmica fins als 8.000 euros, pels 5.000 que va aportar el 2015.

El campus s’adreça a infants i joves de més de vuit anys afectats de discapacitat física, psíquica o sensorial. El servei d’Esports de l’Ajuntament ofereix unes jornades esportives i recreatives és familiaritzar els participants amb diferents modalitats d’esport adaptat, en un espai que afavoreixi el contacte amb el medi natural.

El període d’inscripció comença avui dilluns i s’allargarà fins al 27 de maig, al servei d’Esports de l’Ajuntament (Casa Soler i Palet, al carrer Font vella, 28).

El campus organitzarà les seves activitats del 5 al 22 de juliol, de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 h. Les persones participants en aquest campus poden practicar diferents esports adaptats a les seves característiques, com ara natació i altres esports aquàtics, tennis, bàsquet, hoquei, futbol i hípica. A més, un dia de campus es dedica a la vela adaptada, amb una sortida per navegar a les instal·lacions del Club Nàutic de Sitges.