Una càmera de seguretat, clau per esbrinar el culpable d'una fuita d'aigua

La instal·lació de videovigilància d'una benzinera va ajudar en la identificació del vehicle causant d'un gran l'escapament d'aigua

per La Torre, 2 de maig de 2016 a les 18:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un veí del carrer Guillem de Muntanyans de Terrassa va alertar la Policia Municipal de Terrassa que hi havia un escapament d'aigua a la via pública. La fuita provenia d'un jardí i sembla que havia estat produïda per culpa d'una col·lisió amb una furgoneta blanca. El vehicle causant de l'incident havia marxat del lloc.

Els agents van avisar el Sece perquè arreglessin la fuita. Aquests van informar que havien de tallar l'aigua per evitar que continués sobreeixint. Per culpa d'això, una benzinera propera es va quedar sense subministrament d'aigua.


Justament però, gràcies a les càmeres de seguretat de la benzinera BP propera la policia va poder descobrir la matrícula del vehicle fugat. El responsable de l'establiment va informar que passaria a interposar una reclamació o denúncia corresponent pels danys i perjudicis a causa de la fuita.

 

 

Participació