Quesada, de Terrassa, des d'avui nou intendent de la Policia de Sabadell

L'intendent del cos de seguretat a Terrassa assumirà les funcions oficialment dilluns | Fins ara Pepi Llonch ha estat la màxim responsable del cos a Sabadell

NacióSabadell
01 de maig del 2016
Actualitzat el 02 de maig a les 9:10h
Salutació cordial entre Joan Antoni Quesada i Antoni Flores
Salutació cordial entre Joan Antoni Quesada i Antoni Flores | Cristóbal Castro
Joan Antoni Quesada és des d'avui el nou intendent major de la Policia Municipal de Sabadell. Assumeix el càrrec que recau en Pepi Llonch des del mes de juny de 2015, i en substitutció de Josep Miquel Duran, investigat en el cas Mercuri, que va fer baixa amb el canvi de govern a Sabadell.

Quesada arriba a Sabadell procedent de Terrassa, on ha estat cap del cos, i després d'un període mogut a la capital sabadellenca. En declaracions a NacióSabadell, quan es va saber el seu nomenatment va assegurar que la situació que afrontava era molt interessant "amb tota la problemàtica que hi ha hagut" a Sabadell. Tot i que el dia d'incorporació és aquest diumenge, 1 de maig, ho farà de manera oficial dilluns, 2 de maig.

El nou responsable tindrà una patata calenta a les mans, la presència de Josep Miquel Duran al cos, un cop s'ha reincorporat aquesta mateixa setmana després de fer baixa des del mes de juny de l'any passat. L'alcalde, Juli Fernàndez, ha insistit aquests darrers dies que al capdavant de la policia no hi haurà mai "no serà cap de la policia ningú que sigui imputat".

Tot i això, tampoc ha aportat cap dada sobre quina serà la seva destinació a partir d'ara, decisió que deixa en mans del nou responsable màxim del cos.