L'AMPA del Sala i Badrinas de Terrassa vol més seguretat al voltant del centre

Ubicat provisionalment a la part sud del parc de Vallparadís, es troba al costat d'una via molt transitada i que cada dia han de travessar molts nens

La Torre
01 de maig del 2016
Actualitzat el 03 de maig a les 12:07h
Responsables de l'Associació de Mares i Pares de l'escola Sala i Badrinas ja s'han posat en contacte amb el departament d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa per demanar més mesures de seguretat viària a les zones d'accés al centre. Després de l'accident que va patir aquesta setmana un dels alumnes de l'escola a la carretera de Rubí consideren que s'ha posat de manifest la manca de senyalització a la zona.

El centre, ubicat provisionalment a la part sud del parc de Vallparadís, es troba al costat d'una via molt transitada i que cada dia han de travessar molts nens i nenes a les hores d'entrada i de sortida de classe. "Si bé és cert que en moltes ocasions hi ha un policia municipal regulant el trànsit al pas de vianants més proper, alguns dies no disposem d'aquest servei. A més, no hi ha instal·lat cap senyal que indiqui la proximitat d'una escola", afirmen.

Membres de la junta de l'AMPA han pogut conversar amb la regidora d'Eduació de Terrassa, Rosa Maria Rivera, "qui ha entès les demandes en qüestió de seguretat. Durant la propera setmana l'Ajuntament hauria d'aportar solucions com ara senyals que alertin els conductors i elements que obliguin els vehicles a reduir la velocitat a la carretera de Rubí, al seu pas per l'escola".