El govern de Terrassa s'instal·la al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer

L'executiu posa en marxa el projecte "Govern als districtes" | El despatx de l'alcalde, les reunions amb entitats i les juntes de govern se celebraran aquesta setmana a l'equipament municipal del Districte 5

per La Torre, 1 de maig de 2016 a les 07:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dilluns 2 de maig, es posarà en marxa al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer, del Districte 5, la nova iniciativa Govern als districtes, que traslladarà cada trimestre, i durant una setmana, el Govern de la ciutat als diferents districtes.

D’aquesta manera, es donarà compliment a un dels compromisos del Pla de Mandat Terrassa 2015-2019 en el sentit de construir una estructura municipal descentralitzada i propera a la ciutadania, que faciliti l’accés i la participació en el territori, ajudi a tractar les diferències i contribueixi al reequilibri de la ciutat.


Aquesta iniciativa comportarà traslladar el despatx de l’alcalde per facilitar les seves trobades amb la ciutadania, entitats o empreses que estiguin programades en la seva agenda habitual, a banda de les reunions internes habituals o d’aquelles que pertoquin per calendari, com les reunions de l’Equip de Govern o amb els tinents i tinentes d’alcalde.

De la mateixa manera, la presència al districte s’acompanyarà d’una agenda específica amb agents rellevants de l’àmbit territorial del districte en qüestió, com poden ser entitats i associacions, escoles, o empreses, entre d’altres.

 

Participació