Protesta per l'acomiadament d'una treballadora de Ficosa a Viladecavalls

Els comitès s'han mobilitzat aquest divendres per denunciar que l'empresa ha fet fora a una empleada per absentisme quan "té totes les baixes justificades"

per La Torre, 29 d'abril de 2016 a les 15:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els comitès d’empresa del grup Ficosa a Viladecavalls han protestat aquest divendres per denunciar "l'acomiadament d'una treballadora -gràcies a la reforma laboral del PP-, acusant-la d'absentisme, tot i que les seves baixes estaven justificades".

Els comitès han convocat aturades de dues hores per torn (de 12 a 14h, de 15 a 17h i de 22 a 00h) en resposta "a l'actitud de l’empresa i com a mostra d’unitat i solidaritat del conjunt de la plantilla".


A més, els comitès de FicoTranspar, Fico Triad (enginyeria), Ficosa Electronics, Fico Mirrors, Ficosa Internacional, Fico Cables, Fico Triad (producció) i IDNEO s'han concentrat aquest migdia davant l’entrada de Ficosa a Viladecavavalls, ja que consideren aquest acomiadament "un greu atac als treballadors i les treballadores i als propis valors de l’empresa". 

 

Participació