Gospel i musicals a Terrassa per la construcció d'una escola a Ghana

Gospel Vallès presenta l'espectacle "Let's Get Musical for Ghana" per recaptar fons per un projecte de l'ONG World Vision

per La Torre , 29 d'abril de 2016 a les 11:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, dia 30, a les set de la tarda a l'Auditori Municipal de Terrassa tindrà lloc un concert organitzat per l'ONG World Vision. L'espectacle anirà a càrrec de Gospel Vallès sota el nom Let's Get Musical for Ghana i serà una combinació de gospel i musicals. L'objectiu és recollir fons per al projecte de construcció de 3 aules per a l’escola de Tasundo, una petita comunitat rural del districte de Zabzugu, a la Regió Nord de Ghana.

El districte de Zabzugu és el més pobre de la Regió Nord de Ghana. El 85,3% de la població viu sota el llindar de la pobresa, depenent de la agricultura de subsistència, i l’ingrés mitjà per càpita és d’uns 24€ al mes. Un 86% de la seva població es analfabeta.


A la comunitat de Tasundo, on l’ONG World Vision construeix les 3 aules per l’escola, l’índex d’escolarització és del 72% i el percentatge d’infants que abandonen els estudis del 52%. Les condicions en què s’imparteixen les classes són molt precàries, amb aules on hi estudien 60 alumnes de mitjana. A més, falten professors qualificats.

Per això la Fundació World Vision, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, s’ha proposat complir l’objectiu de construir tres aules a l’escola de primària de Tasundo, i per fer-ho necessita el suport econòmic que li aportarà la venda d’entrades pel concert que Gospel Vallès oferirà el 30 d’abril a l’Auditori Municipal de Terrassa.


A l’espectacle Let’s Get Musical, estrenat el novembre de 2015 i que des d’aleshores ha ampliat repertori, Gospel Vallès combina per primer cop el gènere del gospel amb el món dels musicals de Broadway. Un espectacle diferent, amb un repertori de cançons conegudes per l’espectador, pensat perquè el públic en gaudeixi alhora que es solidaritza amb la necessitat educativa que hi ha a Ghana. La posada en escena és original i acurada, i inclou coreografies, canvis de ritme i de vestuari, tot pensat per no deixar indiferent a ningú.

Les entrades es poden comprar, des de 7 euros, a Ticketea a través d’aquest enllaç, i (si en queden) el mateix dia del concert a l’Auditori Municipal de Terrassa.

 

Participació