Recuperada en una botiga de segona mà la locomotora robada a Terrassa

El Club Ferroviari de Terrassa va denunciar la seva desaparició als Mossos i va alertar els establiments de la ciutat | El propietari de l'establiment de la Rambla va sospitar que l'objecte era de procedència sospitosa

La Torre
28 d'abril del 2016
Actualitzat el 29 d'abril a les 16:13h
El Club Ferroviari de Terrassa ha informat aquesta setmana que ha recuperat la locomotora köff que havia estat sostreta ara fa deu dies. L'entitat va presentar la denúncia corresponent per robatori a Mossos d'Esquadra alhora que es va posar en contacte amb les dues botigues de compra-venda de productes de segona mà que hi ha a la nostra ciutat per tal d'informar-los del succés.

Gràcies a això, i malgrat que sabien que "les possibilitats eren molt remotes, perquè el mercat de les locomotores és molt limitat", l'han pogut recuperar. I és que quan el soci propietari de la locomotora va anar a la botiga de la Rambla per ensenyar la denúncia, resulta que aquesta ja es trobava allà. 

El Club Ferroviari afirma que el mateix encarregat de l'establiment havia tingut cura de retenir-la i va donar avís als Mossos. "Agraïm la total col·laboració d'aquesta botiga, que en cap moment tenia la intenció de posar la locomotora a la venda i que va fer el pagament dels diners per no aixecar sospites a qui la va portar", manifesten.

Gràcies a això, l'entitat ha pogut recuperar sana i estàlvia la seva locomotora i des de la botiga han facilitat als Mossos tota la informació referent als possibles autors del robatori.