Denuncia que l'han acomiadat de Mercadona per comentaris a la xarxa

Redacció
28 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:47h
El supermercat Mercadona de la ciutat gallega d'Oleiros ha acomiadat una treballadora per publicar missatges a les xarxes socials en els que qüestionava el tracte laboral que rebia per part de l'empresa mentre estava de baixa per un cas d'ansietat. Segons informa La Marea, el passat 15 d'abril l'afectada va rebre un burofax des del centre de recursos humans que l'empresa té a Lugo. En ell, se li notificava l'acomiadament per "comentaris injuriosos i calumniosos" contra la companyia i el seu coordinador.

En el document fan constar que els serveis informàtics de Mercadona van investigar qui s'amagava darrere de comptes anònims de Twitter com @muffincida, ara ja desactivat, que publicaven aquests missatges contraris a l'empresa, i van concloure que aquesta treballadora n'era l'autora. "Mercadona ens tracta genial, sobretot amb el seu servei mèdic", deia una piulada en to irònic. "Mercadona no vol treballadors, vol adeptes" i "Mercadona és una empresa que et diu que li fas perdre diners i que vols perjudicar l'empresa quan exigeixes els teus drets", deien altres piulades.

La Marea es va posar en contacte amb el coordinador de planta de la treballadora i va assegurar que era fals que ell hagués informat recursos humans dels missatges publicats a Twitter. Per aquest motiu es van dirigir a la direcció de Mercadona per obtenir-ne informació i encara no han rebut cap resposta.