Tomeu Penya presenta el nou disc a Vacarises

La Torre
29 d'abril del 2016
El cantautor mallorquí Tomeu Penya
El cantautor mallorquí Tomeu Penya | T.P.
El dissabte 30 d’abril, el cantautor mallorquí Tomeu Penya portarà a Vacarisses les cançons del seu nou disc, Optimista (Blau/Discmedi), el 28è de la seva carrera. Al Casal de Cultura, podreu descobrir el seu nou espectacle, ple de bona música i grans dosis d’humor. Tampoc hi faltaran èxits de sempre, com Mallorquins i catalans, Illes dins un riu i Duc el dimoni dins jo.

Optimista presenta catorze noves cançons, on l’amor i els sentiments tornen a ser els protagonistes de les lletres. El disc recull totes les pinzellades musicals de l’artista de Vilafranca de Bonany, des de l’havanera amb aires de rumba de Morenassa fins a un himne com Lo nostre. Acompanyen el cantant músics com Tolo Servera (instruments i producció), Nobert Fimpel (saxo al tema Tricia), Chelo (violoncel), Stephanie South (veus) i Felip Cardiel (veus).

L’actuació de Vacarisses tindrà lloc a les 22 h i forma part del cicle de concerts Va de Música. Les entrades, de 18,5 euros, es poden adquirir amb antelació a la Regidoria de Cultura (de dilluns a divendres, de les 9 a les 14 h) i a la consergeria de La Fàbrica (de dilluns a divendres, de les 16 a les 21 h). També es podran comprar el mateix dia del concert, a la taquilla del Casal de Cultura.