Benzineres de baix cost de Terrassa s'indignen amb una proposta de C's

Carmen Ortuño adverteix sobre la necessitat de "crear una normativa que s'adapti a les necessitats del consumidor i garanteixi la seva seguretat, protecció i drets"

La Torre
27 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:17h
Una de les benzineres de Jordi Roset.
Una de les benzineres de Jordi Roset. | L.T.

Jordi Roset, propietari de Petro7 de Terrassa, veu amb indignació una proposta de la regidora del Grup Municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament, Carmen Ortuño, que ha proposat un acord en junta de portaveus per "millorar l'accessibilitat de les benzineres de baix cost per a persones amb capacitats diverses". L'empresari egarenc afirma que el partit juga les cartes de l'Asociación Provincial de Estaciones de Servicio de Barcelona, que agrupa, rebla, "a les benzineres de l'Antic Règim. Defensen uns interessos anacrònics, no han sabut renovar-se i busquen tots els ressorts per aturar l'esclat de les benzineres de baix cost, de les que es beneficia tota la ciutadania. La proposta de C's posant pel mig les persones amb discapacitas diverses és només una excusa".

Ortuño ha explicat que "actualment no hi ha una normativa específica que reguli el funcionament d'aquest tipus d'estacionaments", i ha advertit sobre "la pèrdua de drets del consumidor en no poder reclamar o sol·licitar ajuda a l'estació de servei".

La regidora de Ciutadans ha reblat que "l'absència de personal deixa especialment desprotegit al col·lectiu de persones amb capacitats diverses i agreuja els seus problemes d'accessibilitat".

Per això, ha apostat per "instar la Generalitat a millorar l'accessibilitat i al fet que aquests establiments disposin d'almenys un empleat per garantir un servei de qualitat mínim".

Carmen Ortuño ha assenyalat que "la intenció de Ciutadans no és acabar amb les benzineres d'autoservei, sinó obrir el debat per crear una normativa que s'adapti a les necessitats del consumidor i garanteixi la seva seguretat, protecció i drets".