Eva Pelegrí guanya el III Certamen Literari Pere Calders 2016

Eva Pelegrí ha presentat l'obra Estelles de cedre i auró blanc
Eva Pelegrí ha presentat l'obra Estelles de cedre i auró blanc | Foto: Aj. Viladecavalls
La Torre
27 d'abril del 2016

Divendres a la tarda va tenir lloc el lliurament de premis del III Certament Literari Pere Calders i del Concurs infantil El meu conte preferit. L’acte, amenitzat pels alumnes de l’EMMPC, va comptar amb la presència del jurat d’aquesta edició, format pels regidors de l’Ajuntament de Viladecavalls Dolors Salmerón i Jesús Porres, Ferran Morillas, tècnic de Cultura, Irene Lladó, Directora de la Biblioteca i els veïns del municipi Esther Lázaro (dramaturga) i Marçal Llimona (Ràdio Vila i col·laborador de La Torre). L’alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer, va presidir la taula del jurat.

A un quart de set de la tarda, va tenir lloc la lectura de l’Acta del Certamen, on es valorar la qualitat literària i l’originalitat de les obres presentades i es va fer una menció especial al relat Olor a rural de David González, el qual va quedar fóra de concurs per no ajustar-se a les bases, però que el Jurat va considerar de gran qualitat.

A continuació es va donar a conèixer el veredicte final, el qual va proclamar com a guanyadora Eva Pelegrí per l’obra Estelles de cedre i auró blanc. El segon i tercer premi van ser per Joan Domingo i Néstor Arrabal amb les obres Pél-roig i Aus índies, respectivament.

Entrega de Premis “El meu conte preferit”.

Amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil, la biblioteca va organitzar per segon any consecutiu aquest concurs adreçat als més petits. Els guanyadors i tots els dibuixos de tots els participants estaran exposats fins al dia 30 d’abril a l’entrada de la Biblioteca.
 

Guanyadors del concurs El meu conte preferit Foto: Aj. Viladecavalls