Terrassa i Sabadell, còmplices i aliats per la dinamització del comerç urbà

Ambdós ajuntaments comparteixen la voluntat de crear una taula de treball sobre el model comercial a la comarca i es mostren preocupats pel futur immediat de Mercavallès

La Torre
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:37h
Primera trobada dels regidors Amadeu Aguado i Marisol Martínez
Primera trobada dels regidors Amadeu Aguado i Marisol Martínez | Foto: Aj. Terrassa

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, es va reunir aquest dilluns amb la tinent d’alcalde i responsable de Promoció de la Ciutat i Participació de l’Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, per analitzar diferents temes d’interès per ambdues ciutats relacionats amb el sector comercial. 

En aquest sentit, en la trobada, que va tenir lloc a l’Ajuntament de Terrassa, es va fer palesa la voluntat comú d’impulsar, conjuntament amb el Consell Comarcal, una taula de treball sobre el model comercial del Vallès Occidental. Aquest organisme hauria de convertir-se en una eina vàlida i aglutinadora per tractar la proliferació dels usos comercials fora de la trama urbana consolidada. 

En aquesta mateixa línia, Amadeu Aguado i Marisol Martínez van refermar l’aposta conjunta de tots dos municipis per la dinamització del comerç urbà, i van posar l’accent en el valor econòmic i estratègic que té el sector comercial per a les dues ciutats i, per extensió, a la resta de la comarca. 

En la reunió també es va analitzar la situació actual i el futur més immediat de Mercavallès, mercat comarcal de venda al major de fruita i verdura i productes alimentaris en general, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Els dos municipis comparteixen la preocupació de la seixantena de paradistes pel futur del mercat. Amadeu Aguado i Marisol Martínez han expressat la voluntat dels dos ajuntaments d’abordar amb responsabilitat aquest repte compartit. 

Aguado i Martínez s’han emplaçat per mantenir noves trobades per tractar tots aquells temes que siguin d’especial interès per ambdues ciutats. Aquesta reunió es produeix poc dies després de la trobada mantinguda pels alcaldes de Terrassa i Sabadell, Jordi Ballart i Juli Fernàndez, celebrada divendres passat, en la que es va acordar establir uns canals estables de comunicació i col·laboració entre les dues ciutats.