Terrassa, present a la Triatló de Blanes i al Doble Olímpic de Terres de l'Ebre

Yazmin del Mar Sanchis va ser cinquena en categoria júnior en la competició gironina i deu triatletes van participar a la triatló al sud de Catalunya

La Torre
27 d'abril del 2016
La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Yazmin del Mar Sanchis va finalitzar en cinquè lloc en categoria júnior en el VI Triatló Vila de Blanes que va disputar-se diumenge. La prova va constar de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.

Sanchis va aturar el crono en 1h18’57”, en una prova que va vèncer Paula Batlle (Cerdanyola CH) amb un temps d’1h08’50”. La marca assolida per Sanchis la va situar en el 25è lloc d’una classificació general femenina que va encapçalar Sara Loehr (Associació Esportiva Rockets), amb un temps d’1h03’50”.

El club egarenc va presentar quatre triatletes més en aquesta prova, les posicions i temps dels quals van ser els següents:
73.-Dani Ratera 1h04’59” (13è categoria júnior)
162.-Rubén Jiménez 1h10’18”
249.-Pablo Mitjans 1h15’01”
280.-Marc Nieto 1h16’54”
21è categoria cadet

A Sant Carles de la Ràpita

D'altra banda, deu triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito van disputar diumenge el VI Triatló Doble Olímpic de les Terres de l’Ebre que va celebrar-se a Sant Carles de la Ràpita sobre unes distàncies de 3.000 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 20 quilòmetres de cursa a peu.

Les posicions i marques assolides pels triatletes del club van ser les següents: