FAVT Terrassa vol cita amb el conseller Comín per parlar de la situació del CST

La Federació de Veïns es mostra preocupada per la derivació de pacients de la privada a l'Hospital de Terrassa i per les possibles retallades al Consorci Sanitari de Terrassa | L'entitat, juntament amb la Plataforma en Defensa de la Salut Pública, demanen reunir-se amb Generalitat i l'alcalde Jordi Ballart per abordar la situació

La Torre
26 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:03h
El passat 18 d’abril la Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) i la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa (PDSPT) van presentar un escrit a la Generalitat, demanant una reunió conjunta i urgent amb el conseller de Salut Antoni Comín. El motiu era demanar explicacions per l’actual situació del Consorci Sanitari de Terrassa.

En la sol·licitud de la FAVT afirmen que "estem alarmats pels rumors i notícies de premsa que parlen d’un imminent i gran pla de retallades d’inversió al Consorci Sanitari de Terrassa. I amb la mateixa preocupació PDSPT i FAVT ens preguntem... En quina mesura aquestes probables retallades afectaran els usuaris i al personal del CST"

Ambdues entitats també consideren imprescindible conèixer la situació real de les llistes d'espera a la nostra ciutat. 

Per tant, amb aquesta intenció el 22 d'abril van demanar també reunir-se conjuntament amb l’alcalde Jordi Ballart -Ballart és vicepresident del CST- i amb la Regidora de Salut de l’Ajuntament de Terrassa, Maruja Rambla.

De moment, encara resten a l’espera que els donin resposta a les dues sol·licituds, amb l'"esperança que conclogui amb resposta positiva" tant del Antoni Comín com dels representants del nostre ajuntament.