Terrassa obsequia Puigdemont amb una selecció de productes catalans

El grup de Forners i Pastissers de la Terra han ofert al president de la Generalitat una panera per donar a conèixer productes com el pa de kamut o el pa de pagès de la IGP catalana

(D'esquerra a dreta) Cesc Aribau, Quim Sánchez, Mario Monzó i Carles Carné, amb Puigdemont
(D'esquerra a dreta) Cesc Aribau, Quim Sánchez, Mario Monzó i Carles Carné, amb Puigdemont | Foto: Cecot
La Torre
25 d'abril del 2016
Actualitzat el 26 d'abril a les 11:00h

(D'esquerra a dreta) Cesc Aribau, Quim Sánchez, Mario Monzó i Carles Carné. Foto: Cecot


Els forners i pastissers la Terra, grup de treball dins del Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i Comarca, van lliurar al president Carles Puigdemont una panera de productes de km 0, el passat dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi. El lliurament es va fer a proposta del Gremi de Flequers de la província de Barcelona. I hi van ser presents Cesc Aribau, Quim Sánchez, Mario Monzó i Carles Carné. No van poder assistir-hi Manel Turull i Josep A. Monzó.

La panera constava de productes de proximitat i típicament catalans com ara el Pa d’espelta de la finca de Ca N’Arnella; el pa de Sant Jordi; el pa de pagès de la IGP catalana; el pa de cereals; el pa de sègol i el pa de Kamut.

El grup de Forners i Pastissers de la Terra està integrat per professionals i experts d’aquest sector. Es tracta d’un col·lectiu de persones apassionades pel seu ofici i enamorades de les matèries primeres diferenciades pel seu valor ecològic i de proximitat.

Aposten per valors com la producció local, el respecte a la natura i el medi ambient, la salut de les persones, la promoció de l’agricultura i les tradicions terrassenques i de la comarca, la preservació de la tradició de l’ofici de forner i pastisser i la contribució a la promoció exterior de la ciutat de Terrassa.