Terrassa celebra la Festa de la Primavera

El Centre Excursionista de Terrassa prepara aquest cap de setmana diverses activitats solidàries

La Torre
29 d'abril del 2016
El Centre Excursionista de Terrassa organitza aquest dissabte i diumenge la Festa de la Primavera. L'acte té dos grans objectius: obrir l'entitat centenària a la ciutat, oferint i mostrant les seves activitats als ciutadans de Terrassa de manera divertida i dinàmica, i, per l'altra, ser una festa solidària.

Enguany, la festa tindrà com a pilar fonamental l'educació. Així, el CET destinarà tota la recaptació que obtingui gràcies a les activitats preparades a subvencionar, a través d’entitats i supervisat per l’Ajuntament de Terrassa, les activitats de lleure per tots aquells infants que no hi tinguin accés.

La participació està oberta a tothom i és totalment gratuïta. Amb les excepcions de la mostra gastronòmica, la xocolatada i les proves físiques. El tiquet es podrà adquirir a l’estand del Centre. 

Activitats:

DISSABTE 30 D’ABRIL
De les 12:00 a les 14:00
. Música i animació Infantil
. Xocolatada i coca (€). Organitzada per l’Òscar Cadiach

De les 12:00 a les 20:30
. Mostra de les activitats de l’ entitat
. Circuit de proves físiques (€)

De les 17 :30 a les 20 :30
. Taller de saber-se equipar en muntanya. Organitzat per Camarasa
. Taller de barretes energètiques (€)
. Mostra gastronòmica i tastets de menjar de muntanya (€)
. Programa de ràdio
. Actuacions Musicals: Black Cofee, Roger i Jordi Torn

A partir de les 21h Concert d’Emby

DIUMENGE, 1 DE MAIG

De les 12:00 a les 15:00
. Animació infantil
. Xocolatada i coca (€).Organitzada per Òscar Cadiach
. Circuits de proves físiques (€)
. Mostra de les activitats del centre

A més, Fideuada durant els dos dies de la festa, sorteig de material de muntanya i sorteig de dues quotes anuals al CET.

D'altra banda, el CET també col·laborarà amb el projecte Himalaian Challenge 14x8000 amb suport a l'alpinista Òscar Cadiach, que es proposa aquest any 2016 coronar l'últim 8000 que li resta per completar-ne els 14. El Broad Peak, de 8.051 metres d’alçada. En cas d’aconseguir-ho, seria el primer alpinista Català en coronar els preuats 14 vuit mils.

Activitats programades:

DISSABTE, 30 D’ABRIL

20:30. Projecció de la pel·lícula Xerpa Mingma. Més enllà del jumbhakarna. Primer no occidental en completar els 14 vuits mils. Al local del CET (c/ Sant Llorenç, 10)
21:30. Sopar. Pa amb tomàquet, pernil i formatge

DIUMENGE, 1 DE MAIG
12:30. Projecció de la pel·lícula Hat-trick català. En tres mesos, l'Annapurna, Dhaulagiri i el K2. Al local del CET (c/ Sant Llorenç, 10)

Es cobraran 6 euros per projecció+sopar del dissabte i 3 euros per la projecció del diumenge. Ambdues projeccions així com el sopar comptaran amb la presència de l’Òscar.