Terrassa celebra la Festa de la Primavera

El Centre Excursionista de Terrassa prepara aquest cap de setmana diverses activitats solidàries

per La Torre , 29 d'abril de 2016 a les 07:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre Excursionista de Terrassa organitza aquest dissabte i diumenge la Festa de la Primavera. L'acte té dos grans objectius: obrir l'entitat centenària a la ciutat, oferint i mostrant les seves activitats als ciutadans de Terrassa de manera divertida i dinàmica, i, per l'altra, ser una festa solidària.

Enguany, la festa tindrà com a pilar fonamental l'educació. Així, el CET destinarà tota la recaptació que obtingui gràcies a les activitats preparades a subvencionar, a través d’entitats i supervisat per l’Ajuntament de Terrassa, les activitats de lleure per tots aquells infants que no hi tinguin accés.


La participació està oberta a tothom i és totalment gratuïta. Amb les excepcions de la mostra gastronòmica, la xocolatada i les proves físiques. El tiquet es podrà adquirir a l’estand del Centre. 

Activitats:


DISSABTE 30 D’ABRIL
De les 12:00 a les 14:00
. Música i animació Infantil
. Xocolatada i coca (€). Organitzada per l’Òscar Cadiach

De les 12:00 a les 20:30
. Mostra de les activitats de l’ entitat
. Circuit de proves físiques (€)

De les 17 :30 a les 20 :30
. Taller de saber-se equipar en muntanya. Organitzat per Camarasa
. Taller de barretes energètiques (€)
. Mostra gastronòmica i tastets de menjar de muntanya (€)
. Programa de ràdio
. Actuacions Musicals: Black Cofee, Roger i Jordi Torn

A partir de les 21h Concert d’Emby

DIUMENGE, 1 DE MAIG

De les 12:00 a les 15:00
. Animació infantil
. Xocolatada i coca (€).Organitzada per Òscar Cadiach
. Circuits de proves físiques (€)
. Mostra de les activitats del centre

A més, Fideuada durant els dos dies de la festa, sorteig de material de muntanya i sorteig de dues quotes anuals al CET.

D'altra banda, el CET també col·laborarà amb el projecte Himalaian Challenge 14x8000 amb suport a l'alpinista Òscar Cadiach, que es proposa aquest any 2016 coronar l'últim 8000 que li resta per completar-ne els 14. El Broad Peak, de 8.051 metres d’alçada. En cas d’aconseguir-ho, seria el primer alpinista Català en coronar els preuats 14 vuit mils.

Activitats programades:

DISSABTE, 30 D’ABRIL

20:30. Projecció de la pel·lícula Xerpa Mingma. Més enllà del jumbhakarna. Primer no occidental en completar els 14 vuits mils. Al local del CET (c/ Sant Llorenç, 10)
21:30. Sopar. Pa amb tomàquet, pernil i formatge

DIUMENGE, 1 DE MAIG
12:30. Projecció de la pel·lícula Hat-trick català. En tres mesos, l'Annapurna, Dhaulagiri i el K2. Al local del CET (c/ Sant Llorenç, 10)

Es cobraran 6 euros per projecció+sopar del dissabte i 3 euros per la projecció del diumenge. Ambdues projeccions així com el sopar comptaran amb la presència de l’Òscar. 

 

Participació