Showroom'16 porta a Terrassa els primers films de tres joves promeses

Els egarencs Pol Muns i Ralph Monty i el badaloní Andreu Marves estrenen els seus llargmetratges al Cinema Catalunya

La Torre
24 d'abril del 2016
Actualitzat el 25 d'abril a les 10:41h

Els tres cineastes Pol Muns, Andreu Marves i Ralph Monty Foto: Showroom'16


Els cineastes Pol Muns, Andreu Marves i Ralph Monty estrenaran les seves pel·lícules en un festival conjunt. Showroom’16 tindrà dues edicions, una el 26 d’abril al Cinema Catalunya de Terrassa -a partir de les set de la tarda- i una altra el 29 d’abril als Cinemes Girona de Barcelona -a les vuit del vespre-.

El llargmetratge de l'estudiant de cinema i realitzador Pol Muns (Terrassa, 14 de Juny del 1995) és De-Lirare. L'egarenc s'estrena dins el panorama cultural amb aquesta obra cinematogràfica, la primera que dirigeix després d'uns anys aprenent i treballant darrere de les càmeres, entre altres llocs, al Canal Terrassa Vallès. 

De-Lirare, (70Min. Cas. +16) es mou entre el drama, el suspens i la fantasia, i explica l'arribada d'un misteriós obsequi, restringit pels seus tres advertiments, a les portes de la família Dogstone. La seva presència qüestionarà les identitats i els secrets de cadascun dels 7 personatges principals. 

El llargmetratge del dissenyador i cineasta Ralph Monty (Rafael Montoya, 16 de març de 1994) i que es podrà veure a Terrassa és Drink Me. L'egarenc estrenarà el seu primer projecte cinematogràfic professional després d'uns anys de curtmetratges i projectes amateurs, deixant de banda el seu rol de dissenyador gràfic premiat per institucions com l'Ajuntament de Terrassa o la Generalitat de Catalunya.

Drink Me (75Min. Cas. +16) tracta d'una oficinista d'uns 24 anys amb depressió crònica que s'obsessiona amb la seva millor amiga. Una estudiant gòtica d'uns 20 anys que maltracta la seva parella amb els seus gustos sàdics i les seves manipulacions. Ambdues dones lluiten per aconseguir el que volen. I és que a l'hora de la veritat, elles ds són la mateixa persona.

I entre aquests dos films, es podrà veure el curtmetratge d'Andreu Marves (àlies Andreu Martínez, Badalona, 23 de Setembre de 1998), Chelsea. Martínez és un estudiant que amb pocs anys ja carrega sobre les seves espatlles un bagatge audiovisual molt notori, i projectes bastant talentosos i dignes del panorama cultural actual. Amb aquest primer film professional vol presentar-se al món per la porta gran i disposat a sorprendre al públic.

Chelsea (21Min. Cas. +16) no encaixa específicament en un gènere: en ocasions sembla un drama, en d'altres és una pel·lícula d'intriga i sovint té un sentit de l'humor molt negre. És una espècie de fàbula sobre el poder destructiu de les mentides, els secrets i la repressió emocional i sexual.