Escoles de Terrassa i Castellbisbal, finalistes al Premi Ensenyament 2016

L'escola d'educació especial Crespinell, de Terrassa, i l'Institut-Escola Les Vinyes, de Castellbisbal, han estat seleccionades per la Fundació Cercle d'Economia i la Caixa

La Torre
24 d'abril del 2016
La Fundació Cercle d’Economia i l’Obra Social “la Caixa” entenen l’educació com a un factor decisiu de desenvolupament social i cultural, equitatiu i cohesionat, plenament integrat en el model social europeu.

"La millora contínua de l’educació no només és un repte dels responsables polítics i dels professionals que s’hi dediquen, sinó de tota la societat i molt especialment dels sectors econòmics i socials", expliquen.

És per aquest motiu que, conjuntament amb l’Obra Social “la Caixa”, convoquen el Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia destinat a fomentar especialment l’esforç dels mestres, professors i centres educatius que busquen i afavoreixen la generació del talent.

Enguany, el jurat ha seleccionat com a finalistes set escoles entre les quals n'hi ha una de Terrassa i una de Castellbisbal. EL jurat ha expressat la seva satisfacció per "l'alt nivell dels projectes presentants i la gran qualitat".

Els centres són:
- Escola d'Educació Especial Crespinell, de Terrassa
- Institut-Escola Les Vinyes, de Castellbisbal
- Col·legi Montserrat, de Barcelona
- Escola Pau Delclòs, de Tarragona
- Escola Torroja i Miret, de Vila-seca
- Escola Virolai, de Barcelona
- Institut-Escola Jacint Verdaguer, de Sant Sardurní d'Anoia

Els centres premiats es donaran a conèixer durant
l’Acte de Lliurament del Premi Ensenyament, que tindrà lloc el
dilluns 2 de maig, a les 19 hores, a l’Auditori de CaixaForum