La Festa Major de Terrassa referma la seva aposta per la música local

El parc dels Catalans acollirà per primera vegada l'actuació d'un grup egarenc, Sense Sal, la nit del divendres | Doctor Prats i Gemma Humet seran alguns dels 33 grups i artistes de Terrassa inclosos en la programació

La Torre
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:25h
El grup Sense Sal actuarà al Parc dels Catalans
El grup Sense Sal actuarà al Parc dels Catalans
La programació musical de la Festa Major de Terrassa 2016 reforça l’aposta de l’Ajuntament per potenciar la música local. Hores d’ara, ja són 33 els grups i artistes terrassencs inclosos en la programació. Una xifra que augmentarà notablement un cop estigui tancada tota la programació d’espais més petits, en la que encara s’hi està treballant.

Grups com Sense Sal i Doctor Prats i la cantant Gemma Humet, protagonistes en el panorama de la música catalana amb el reconeixement del públic i la crítica, presentaran els seus treballs al parc dels Catalans, la plaça Vella i la plaça Nova.

És la primera vegada que es programen tants concerts de grups locals als grans escenaris musicals de la Festa Major. El regidor de Cultura, Jordi Flores, destaca que "l’aposta de la Festa Major per potenciar la música feta a casa és ferma i creixent des de fa anys, però enguany ho serà encara més. Superarem rècords de participació d’artistes locals en la programació. És una gran satisfacció dir que tants artistes i grups terrassencs seran protagonistes als escenaris més emblemàtics de la festa".

Concerts 

Concretament, els Sense Sal pujaran a l’escenari pel Parc del Catalans el divendres, 1 de juliol; mentre que Doctor Prats i Gemma Humet actuaran el diumenge, 3 de juliol, a la Plaça Nova i la Plaça Vella, respectivament. Aquests concerts són un avançament de l’oferta musical prevista per a la Festa Major, ja que el programa encara s’està tancant.

A més del parc dels Catalans i les places Vella i Nova, la música arribarà a molts altres espais de la ciutat que, com ja és habitual, acullen propostes de perfils diferents. De fet, la idea que presideix la programació musical de la Festa Major és que tothom trobi el seu espai i el seu moment per gaudir de la música i el bon ambient al carrer.