Mocions de CUP Terrassa en suport a la insubmissió a proves de la LOMCE

Activistes egarencs van participar ahir a la marxa entre el campus de la UAB i el Parlament de Catalunya

La Torre
22 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:09h

La CUP Terrassa anuncia que presentarà al ple de l'Ajuntament sengles mocions en favor de la ILP d'Educació (per a la seva tramitació al Parlament) i en suport a la insubmissió a les proves de la LOMCE. 

Diverses activistes de la CUP Terrassa van participar a la Marxa per la Pública, manifestació estudiantil que va partir a primera hora del campus de la UAB i que va arribar fins al Parlament de Catalunya.

A la manifestació hi van participar la regidora de la CUP Maria Sirvent, la coordinadora del grup municipal Sara Moya i més activistes de l'agrupació de Terrassa. La CUP Terrassa manté activa la campanya #MouFitxaPerLaPública, mitjançant la qual també hem animat les escoles, professorats i pares i mares a desobeir les proves de graduació de la LOMCE, que just han començat el dilluns d'aquesta setmana. Igualment, dóna suport a les manifestacions i jornades de vaga recentment celebrades per SEPC i AET a la ciutat.

La campanya #MouFitxaPerLaPública també ha tingut suguiment a les xarxes socials, on desenes de persones han penjat els seus 'selfies' juntament amb els motius particulars per a defensar el model educatiu públic.