Castellbisbal trasllada les activitats de Sant Jordi en previsió de la pluja

Les paradetes s'ubicaran a Els Costals, on també es faran els espectacles, a excepció dels concerts de la nit, que es traslladen al Casal Cultural

La Torre
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:35h
L’Ajuntament ha decidit traslladar de lloc les activitats de la Diada de Sant Jordi amb motiu de les pluges generalitzades que es preveuen per a demà, durant tot el dia.
 
Les paradetes de llibres i roses, i les de les entitats i comerços locals, s’ubicaran a Els Costals, entre la sala d’exposicions, el vestíbul de l’auditori i l’exterior del centre cultural que està sota cobert. La fira es podrà visitar de les 10.00 a les 19.30 hores.
 
Pel que fa a les actuacions i mostres que s’havien programat al Pati de l’Esbarjo, es traslladen a l’Espai Jove d’Els Costals, a excepció de l’espectacle La llegenda de Sant Jordi, que tindrà lloc a les 17.00 hores, a l’auditori. L’animació itinerant a càrrec del grup Músx i el Toc de fi de festa que preparaven els Tabalers dels Potafocs i Kastukats s’ha suspès.
 
Finalment, el sopar popular de Sant Jordi que organitza el Casal de Joves l’Envelat es celebrarà a la sala d'actes de l'Ajuntament i el concert amb The Gramophone Allstars Big Band i el DJ Wak Pak es farà al Casal Cultural i Recreatiu.
 
Per facilitar l’accés a les activitats, el pàrquing d’Els Costals obrirà de 8.00 a 21.00 hores, ininterrompudament.