Anglada: «Front Nacional és l'opció per frenar la islamització de Terrassa»

El FNIC, el partit identitari, ja té delegació a la capital egarenca, i arriba, segons el seu líder, per evitar que el municipi "es converteixi en un califat"

El Front Nacional Identitari Català ja té delegació a Terrassa
El Front Nacional Identitari Català ja té delegació a Terrassa | FNIC
J.M.O.
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:26h

El president del Front Nacional Identitari Català (FNIC) i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l'ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha passat per Terrassa per posar en marxa la delegació del partit. La immigració és l'eix sobre el que gira la formació, especialment a la capital egarenca.

"El Front Nacional identitari Català és l'única opció política per frenar la islamització de Terrassa i acabar amb els privilegis que se'ls hi atorga als immigrants que no tenen la gent de casa. No permetrem de cap de les maneres que es converteixi en un califat, on la seva fesomia  acabi canviant de manera irreversible la nostra identitat".

“Estic molt content de tornar a Terrassa, on hi tinc molts simpatitzants, abandonada pels partits de la casta i amb l'objectiu d'abordar la problemàtica de la immigració que pateixen els terrassencs", ha reblat.

En aquest sentit, el líder identitari ha assenyalat que “davant les dificultats i conflictes que es viuen en molts barris d'aquesta ciutat, ha arribat l'hora de controlar a la immigració per garantir que tots els veïns compleixen amb les seves obligacions administratives, cíviques, d'higiene i de convivència. El problema de la immigració s'ha d'afrontar sense complexos, amb valentia i sense por".