El Consorci de Turisme del Vallès edita una guia turística

La guia va dirigida a escoles i famílies
La guia va dirigida a escoles i famílies | Foto: CCVO
La Torre
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:10h

La guia va dirigida a escoles i famílies Foto: CCVO


Coincidint amb Sant Jordi, el Consorci de Turisme ha editat una nova guia turística 
dedicada al públic escolar i pensada especialment per a les escoles i les famílies amb infants en edat escolar. La guia recull propostes de diferent tipus per a fer activitats a la comarca, per conèixer espais naturals, parcs urbans, museus o per fer activitats d’oci i aventura. Tot plegat ben a prop dels centres educatius i sense sortir del Vallès Occidental. 

La guia està disponible a la pàgina web per a tothom qui ho vulgui i es pot descarregar gratuïtament. Des del Consorci de Turisme del Vallès Occidental es donarà a conèixer a les escoles de la comarca per tal que la tinguin en compte a l’hora de planificar les sortides que es fan des dels diferents cursos i pugui completar l’oferta educativa que s’ofereix des dels ajuntaments. 

El president del Consorci, Víctor Puig, assegura que "aquesta guia pot ser molt útil a les escoles per detectar i conèixer racons i propostes del Vallès Occidental, però també creiem que serà una bona eina per a les famílies que busquen sortides a l’abast, sense un alt cost econòmic, i adequades pels nens i nenes. En aquesta publicació hi trobaran propostes per fer en família i segurament descobriran indrets que tenen ben a prop i que fins ara no coneixien". 

La guia de turisme escolar dóna a conèixer, per exemple, les àrees d’esbarjo dels Parcs Naturals de la comarca, o indrets emblemàtics de municipis petits. També parcs urbans que poden ser punt de trobada per a famílies, AMPES o per fer activitats escolars. Una altra proposta són les visites i les accions als museus de la comarca. 

I finalment també es recullen propostes que ofereixen operadors privats de la comarca per a realitzar activitats d’oci relacionades, per exemple amb la tecnologia, la natura, l’astronomia, l’horta, l’hípica, o l’aventura.