Mor l'artista de Matadepera Imma Guillem

La desaparició sobtada la matadeperenca ha deixat consternat el món de la cultura local

Guillem va ser presidenta del Col·lectiu d'Art de Matadepera
Guillem va ser presidenta del Col·lectiu d'Art de Matadepera | Foto: Matadepera.cat
La Torre
21 d'abril del 2016
Actualitzat el 22 d'abril a les 8:39h

La cerimònia de comiat de l'artista matadeperenca Imma Guillem, que va morir sobtadament aquest dijous a la tarda, tindrà lloc divendres, dia 22 d'abril, a les 12 del migdia, al Temple del Complex Funerari de Terrassa. La vetlla serà aquest dijous, a partir de les 4 de la tarda, a la sala 1 del Tanatori de Terrassa.

La desaparició sobtada de l'artista ha deixat consternat el món de la cultura local. Segons informa Matadepera.cat, Guillem, esposa de l'exregidor Joan Antoni Ferran, va ser presidenta del Col·lectiu d’Art de Matadepera i membre de la junta directiva de l'AIUMA, i també dedicava bona part del seu temps a ensenyar els seus coneixements als cursos del Voluntariat de la gent gran. També era col·laboradora habitual d'altres entitats del poble. Les seves obres, especialment les seves pintures i aquarel·les, mai faltaven a les exposicions que regularment organitza el Col·lectiu d'Art.

Justament ella s'havia encarregat de fer les il·lustracions de la reedició del llibre En Jaumet de Matadepera, de Salvador Piferrer, que es publicarà en els propers dies. De fet, la presentació d'aquest conte s'havia programat pel proper 18 de maig. 

Una de les seves darreres obres -un trencadís- també es pot veure aquests dies a la botiga Shetland Sílvia, en el marc de l'exposició que el Col·lectiu d'Art fa a diversos comerços del poble coincidint amb la diada de Sant Jordi.