La Coral Ins Torre del Palau celebra els 25 anys amb un concert irrepetible

Membres de l'antiga coral fundada per Lydia Campà i els nous cantaires s'uniran amb l'Escolania de Ciutadella en un espectacle especial a l'Auditori Municipal de Terrassa

La Torre
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:16h
El pròxim dissabte 23, tot coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Coral de l'INS Torre del Palau celebrarà l'acte central del seu 25è aniversari a l'Auditori Municipal de Terrassa amb la col·laboració de l'Escolania de Ciutadella (Menorca). El concert començarà a les 12h. L'acte estarà presentat per un ex-cantaire de la Coral, Albert Sánchez Carmona.

Així, per primer cop, la nostra ciutat podrà viure un concert conjunt entre la ja antiga Coral del Torre del Palau fundada per la Lydia Campà, guardonada amb el Premi Millor Músic de l'Any i l'Escolania de Ciutadella. L'actual director, Jordi Cunillera Torrents, també ex-cantaire d'aquesta, ha manifestat la seva emoció perquè "per primer cop es reuniran en un mateix lloc moltes de les persones que van participar com alumnes en aquest projecte". Hi ha confirmades les assistències d'ex-cantaires de totes les generacions d'ençà que es va fundar aquesta entitat.

Es poden comprar les entrades a la Casa Soler i Palet o a través de www.ticketea.com al preu de 6 euros. Després del concert hi haurà un bon refrigeri pels assistents. 

I a les 17:45h, tot seguint amb els actes del 25è aniversari, els dos cors faran una col·laboració i petita cantada a la plaça Torre del Palau (centre de la ciutat) amb la colla dels Bastoners de Terrassa que enguany celebren el seu 35è aniversari.