L'Associació Cultural Platypus Arts publica «Tretze petits grans relats»

L'obra, amb diversitat d'estils i temàtiques, és fruit dels compendi de contes guanyadors del III concurs de relats

La Torre
23 d'abril del 2016
L’Associació Cultural Platypus Arts està consolidant la seva aposta per la cultura, la creació personal i la lectura. A finals de 2015 es va obrir el III concurs de relats Platypus gràcies al gran èxit i bon resultat de les dues edicions anteriors (que va donar com a resultat la publicació del llibre Divuit petits grans relats, 2012, i Més petits grans relats, 2015).

Tretze petits grans relats, el llibre resultant d’aquest segon concurs, és una publicació de petit format que conté una selecció de 13 relats que ens descobreixen una Monyos passejant per les Rambles, una comunitat de veïns ben sorprenent, una parella que veuen de manera diferent el seu viatge a Amsterdam, la transmutació d’una persona profundament enyorada o una meravellosa aplicació de mòbil per a ciclistes. Tot plegat amb diversitat d’estils i ritmes, que ens acompanyaran a través d’aquestes petites grans històries que prenen vida en menys de 2.500 paraules.

Igual que en l’edició anterior, aquesta publicació ha comptat amb la participació de Mireia Guerola, directora de Birabiro Editorial, i Ivan Garcia, professor de la Secció de Filologia Eslava de la Universitat de Barcelona. 

L’edició d’enguany té un tiratge de 200 exemplars. Com en l’edició anterior, es repartiran exemplars a les biblioteques dels municipis dels autors seleccionats. Al final del llibre hi ha una petita entrada amb cada un dels autors per donar a conèixer la mà que es troba al darrera de cada món que el llibre permet descobrir.